Közünk van a játékokhoz

Project Big - Avagy Nathan Drake születése

2015/09/29. - írta: Fenrir XVII

Sic Parvis Magna

uncharted_drake_prototype.jpg

platefenrirxvii2l.png

Az Uncharted: The Nathan Drake Collection megjelenésének alkalmából a Naughty Dog bemutatta, hogyan is festett Nathan Drake első változata, mely mozgásban még jobban különbözik a jelenkori Nate-el összevetve. Szerintem mindannyian jobban jártunk azzal, hogy ezen továbbléptek...

A The Verge kapta meg az alábbi GIF-et, amelyben láthatjuk, hogy akkoriban Nate leginkább Johnny Knoxville-re, a Jackass fenegyerekére, hasonlított. Ugyanakkor kicsit "rajzfilmes" beütéssel párosítva, és ha visszatekintünk a Naughty Dog múltjára, amelyben kizárólag rajfilmes karakterekkel dolgoztak, nem is oly meglepő. De (szerencsére) a fejlesztés előrehaladtával a fejlesztők inkább a "hagyományosabb szívtipró" kinézet mellett döntöttek, amit a mostani játékokban is láthatunk.

2943729-drake.gif

Josh Scherr író, aki a Naughty Dog csapatában volt az Uncharted megszületése óta, azt is elárulta, hogy legalább 20-30 színészt hallgattak meg Nathan Drake szerepére. A végén aztán Nolan North-ra esett a választásuk, aki képes volt páratlan minőségben eljátszani komoly és könnyed jeleneteket egyaránt.
Alább még egy 4 perces videó-t is láthattok, ahol az akkor még Project Big néven futó játékot mutatja be az ND csapata, és szerepeltetve rengeteg olyan úttörő elemet ami naggyá tette a sorozatot.

Nektek mi a véleményetek? Jól járt a Naughty Dog csapata az eszközölt változásokkal, vagy valamit meg kellett volna tartani a tervekből?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pixelkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr867863372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása