Közünk van a játékokhoz

Várólista - Augusztus

2015/08/01. - írta: Szőke Dávid

A Várólista rovatunkban minden hónap elsején elmondjuk nektek, hogy mely megjelenéseket várjuk az adott hónapban. Az uborkaszezon közepén nehéz dolgunk volt összeszedni azokat a címeket, amelyekre a pénzünket költenénk, de reméljük, hogy ebben a hónapban is mindenki jól fog szórakozni azon a platformon, amiken játszik. Nézzük a listákat!

platebagszi2l.png

Augusztus számomra a nyugi időszak játékmegjelenések terén, aminek különösen örülök, mert van nem egy játék bedobozolva a polcon, amiket pótolnom kell. Ha muszáj választani, akkor talán a Splatoon frissítés az, ami nekem leginkább várós, hisz még mindig nagy kedvencem az a játék és az új tartalomfrissítéssel még sokkal királyabb lesz.

platefenrirxvii2l.png

Augusztus. Nyár. Uborka szezon. Sokszor halljuk ezeket a szavakat a játékvilágban, és bár még mindig igaz, ha pl. a karácsonyi időszakhoz viszonyítunk, azért sokkal jobb a helyzet mint régen, és egy ideje már nyáron is várhatóak egész jó játék megjelenések.

Itt van a PS4 exkluzív Everybody's Gone to the Rapture, szeretem az ilyen fajta játékokat, és bár nem játszottam a csapat korábbi játékával, a Dear Esther-el, viszont nemrég fejeztem be a The Vanishing of Ethan Carter-t, ami hasonló stílusú, amiatt nagy elvárásokkal tekintek a játék felé. Itt van az Until Dawn is, a "Heavy Rain horror mázban" ha röviden akarnám leírni, természetesen a sztori-tol nem kell hasonló mélységeket várni, de véleményem szerint egész korrekt interaktív-horror film lesz.

PC fronton érkezik a FInal Fantasy Type-0 HD amit már PSP-n szerettem volna játszani, de a japán nyelv kicsit nagy akadálynak tűnt, PSVita-m nincs, PS4-n meg nem sikerült még beszereznem, szóval ez most remek alkalom lesz.

Indie fronton a Volume-nak sikerült elvarázsolnia ami PS4 és PC változatokban érkezik, remélhetőleg a pályák is hozzák a színvonalat, de a pálya szerkesztő bizakodásra ad okot, remélhetőleg a felhasználók szabadjára engedik fantáziájukat.

Free 2 Play témában is lesz egy érdekes megjelenés, mégpedig a Dragon's Dogma Online, az eredeti Dragon's Dogma sajnos sose érkezett meg PC-re, PS3-n játszottam vele, és nagyon jó emlékeim vannak róla, biztos kipróbálom ezt is.

plategodach2l.png

Szívesen belelesnék az Androidos Fallout Shelter-be és nosztalgiáznék a hangulatos trailerrel leleplezett Rare Replay-el. Final Fantasy Type-0 HD lenne a következő, de ami a legjobban érdekel, az az Until Dawn. Na meg egy próbát megérne a Shadowrun HongKong is.

plateldave2l.png

Számomra az augusztus egész csendes hónap lesz, sajna alig jelenik meg játék, ami különösebben felkeltette volna az érdeklődésem.

Augusztus 28-án érkezik PS4-re az Until Dawn a Supermassive Games fejlesztésében, mely egy izgalmas, többször végigjátszható kalandjátéknak tűnik. A játék egy hosszú éjszaka történetét meséli el, ahol rajtunk múlik, hogy ki éli meg a reggelt a nyolc szereplő közül.

Ugyanaz nap jön Wii U-ra Itagaki mester Devil's Third-je, amit egyáltalán nem tervezek megvenni, viszont kíváncsi vagyok a fogadtatására. Sajna az eddigi előzetesek nem mutatnak túl jó képet erről az akciójátékról, de a stílus rajongói biztos tesznek majd vele egy próbát.

És szintén 28-án kerül a boltokba a Lost Dimension, a japán szerepjáték PS3-ra és Vita lesz kapható. A Valkyria Chronicles-re hasonlító játékmenet, a Persona 3 írója által jegyzett történet és a visual novel-ekre jellemző játékelemek elég indokot adnak nekem, hogy beruházzak erre a különlegességre.

plateszdavid992l.png

Ha úgy lenne egy Xbox One-om, mint ahogy nincs, biztosan rohannék megvenni a Rare Replay-t, ami a stúdió legtöbb kiváló játékát egy lemezen tartalmazza. Bár a játék nem drága, de így, hogy nem rendelkezem a Microsoft új konzoljával, legalább ez az összeg a zsebembe marad - hogy aztán az őszi szezonban elverjem az összeset.

Mutassátok a Ti Várólistátok!

Címkék: Várólista
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pixelkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr347665452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása