Közünk van a játékokhoz

Galéria: Íme a soha el nem készült Jak & Daxter 4 látványtervei!

2015/08/01. - írta: Fenrir XVII

jak-iii_ps4-2057.jpg

platefenrirxvii2l.pngMint azt tudjuk, még mielőtt belevágott volna az Uncharted és The Last of Us-ba, a Naughty Dog a Jak & Daxter széria újragondolásán dolgozott, ami a tervek szerint szimplán "Jak 4" lett volna, ugyanakkor a tervezés során nem kevés akadállyal kellett szembenézniük, ráadásul észrevették hogy a tervek sokkal komorabbak az előző részek mesés világaihoz képest, ezért végül úgy döntöttek, hogy az addigi munkát nem dobják el teljesen, és sok helyszínt átvittek az akkor még csak tervezés alatt álló The Last of Us-ba, a szereplőket meg lecserélték Joel-re és Ellie-re, a történet folytatását meg úgye már ismerjük...
De nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek a képek:

jak-iii_ps4-52.jpg

r-jak-iii_notizia.jpg

jak-iii_ps4-776.jpg

jak-iii_ps4-7297.jpg

Azért azt még fontos megemlitenem, hogy ezek csak tervek, és egyáltalán nem biztos, hogy a végleges változatban is ezt a Jak-et láttuk volna.

Ti örülnétek ha egyszer mégis elkészülne a széria új része? Akár ilyen komorabb színezésben is?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pixelkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr847670862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása